Subwoolfer vil ikke opptre lørdag

Det måtte jo skje, O store Omikron har funnet sin vei inn til årets MGP, og storfavoritt Subwoolfer sitter nå i karantene og kan ikke opptre i den tredje delfinalen på lørdag.

Nå er det jo slik at Subwoolfer er direktekvalifisert til finalen, og skulle uansett ikke konkurrert denne lørdagen, men være der for å opptre og vise frem sin låt, slik alle finalister har gjort og skal gjøre i hver sin delfinale. Heldigvis var det mulig for Subwoolfer å bytte delfinale med NorthKid som egentlig skulle opptre med sin finalelåt 5. februar.

Dette betyr altså at Subwoolfer og Northkid bare bytter plass, så vi får se Northkid opptre nå til helgen, mens Subwoolfer tar over deres plass slik at vi får se dem 5. februar.

Vi krysser fingrene for at ikke noe mer av MGP blir utfordret av Covid videre!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s