Liamoo og John Lundvik går til finalen i Sverige

Den andre delfinalen av svenske Melodifestivalen ble sendt i kveld, og der var det som vanlig to bidrag som gikk rett til finalen og to som gikk til en siste sjanse. Slik vi så forrige delfinale er nytt for i år at de først roper opp den ene som har aller flest stemmer i delfinalen, før det blir en ny avstemming til å velge den neste finalisten og to til sistesjansen. For å skape spenning leser de opp stemmene fra appen med de forskjellige aldersgruppene og til slutt telefonstemmene. Disse gikk videre i kveld:

Liamoo – Bluffin’ (Finalist – flest stemmer i første runde)

John Lundvik – Änglavakt (Finalist – flest stemmer i andre runde)

Alvaro Estrella – Suave (Sistesjansen)

Tone Sikelius – My Way (Sistesjansen)

Gratulerer så mye til alle bidrag som er med videre i konkurransen!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s