Presentasjon: Serbia

KONSTRAKTA | IN CORPORE SANO
Skrevet av: Ana Đurić og Milovan Bošković
Deltar i: 2. Semifinale (Torsdag, 12. mai)

Instagram

Dama bak artistnavnet Konstrakta er Ana Đurić, en kunstner som både synger, har konseptdesign på samtlige musikkvideoer hun gjør og er arkitekt. Helt i starten på sin musikkarriere var Ana vokalist i bandet Zemlja Gruva, som faktisk varmet opp for legenden Amy Winehouse på det som ble hennes aller siste konsert.

Bidraget hennes for Serbia i år speiler artistens egne interesser og tanker, nemlig dagens skjønnhetsidealer og måten å fremme helse på. Dette er en dame med sterke meninger og bein i nesa. Konstrakta deltar i den andre semifinalen, så vil du stemme på henne må hun først komme seg til finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s