Presentasjon: Norge

SUBWOOLFER | GIVE THAT WOLF A BANANA
Skrevet av: Jim, Keith og DJ Astronaut
Deltar i: 1. Semifinale (Tirsdag, 10. mai)

TikTok

Hvor heldige er ikke vi nordmenn? Tenk at Subwoolfer, Keith og Jim, skulle komme fra månen og ned til oss for å representere oss i Eurovision. Det største bandet i galaksen liksom!

Det hele startet i 1969 da Neil kom til dem på månen, og skulle hjelpe de til å bli det største bandet på planeten. Nå kom aldri Neil tilbake, men DJ Astronaut kom på banen med tidenes låt som de nå skal vinne Eurovision med.

Det er rett og slett bare å ønske representantene våre for i år masse lykke til og heie det vi kan! Alle må være klare for den første semifinalen 10. mai, salen kommer nok til å koke! Og når hadde egentlig Norge sist det mest spennende bidraget? Vi skiller oss virkelig ut i år, og det er virkelig kult!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s