Presentasjon: Nord-Makedonia

ANDREA | CIRCLES
Skrevet av: Aleksandar Masevski og Andrea
Deltar i: 2. Semifinale (Torsdag, 12. mai)

TikTok

Sanger og låtskriver Andrea fant interessen for musikk som liten da hun bodde i New York, og tok den med seg videre da familien flyttet tilbake til Nord-Makedonia. Der begynte hun å studere musikk, og lærte seg både gitar og piano.

I 2020 begynte hun å spille inn låter, og har på kort tid gitt ut en rekke singler. Årets bidrag fra Nord-Makedonia er den siste låta hun har sluppet, og denne har hun også vært med på å skrive selv. Vi i Norge kan ikke stemme i den andre semifinalen hvor Andrea først skal konkurrere.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s