Presentasjon: Latvia

CITI ZĒNI| EAT YOUR SALAD
Skrevet av: Jānis Jačmenkins (JJ Lush), Roberts Memmēns, Dagnis Roziņš og Jānis Pētersons
Deltar i: 1. Semifinale (Tirsdag, 10. mai)

TikTok

Bandet Citi Zēni båstår av seks menn og ble dannet i 2020, og har siden det vunnet priser for sine energiske opptredener og morsomme tekster. De er rett og slett vanskelige å ignorere!

De har hittil gitt ut et album og jobber nå med sitt andre mens de skal reise til Italia og representere hjemlandet Latvia. En ny singel er planlagt å slippes rett etter Eurovision-eventyret er over, så det er bare å glede seg til mer morro fra denne gjengen!

Latvia deltar sammen med Norge i den første semifinalen, hvilket betyr at vi kan sende en stemme dit hvis vi ønsker de videre til finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s