Presentasjon: Irland

BROOKE | THAT’S RICH
Skrevet av: Brooke Scullion, Izzy Warner og Karl Zine
Deltar i: 2. Semifinale (Torsdag, 12. mai)

TikTok

Låtskriver og artist Brooke er kjent både i Storbritannia og Irland etter at hun deltok i The Voice UK i 2020. Her hadde hun selveste Meghan Trainor som mentor, og endte til slutt på en imponerende 3. plass.

Brooke er fan av Eurovision, og det er nok derfor ekstra stort å få delta selv i år. Hun omtaler Blondie som en stor inspirasjon på årets irske bidrag, som hun har vært med og skrevet selv.
Irland deltar den andre semifinalen i år, så vil vi gi en stemme dit må vi vente til vi kanskje kan få mulighet til å stemme i finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s