Presentasjon: Georgia

CIRCUS MIRCUS | LOCK ME IN
Skrevet av: Circus Mircus
Deltar i: 2. Semifinale (Torsdag, 12. mai)

TikTok

Det er ikke bare årets norske representanter som er hemmelighetsfulle rundt egen identitet. Selv om Circus Mircus ikke skjuler hvem de er til det fulle, så finner vi allikevel likhetstrekk ved at bandmedlemmene ikke snakker om seg og sitt, men om bandet og deres historie.

Historien som fortelles er i hovedsak om dannelsen av bandet i 2020 og hvordan de fant tonen som de dårligste elevene ved et sirkusakademi. De har siden 2020 gitt ut 11 låter, og har en fri stil hvor de beveger seg fritt imellom sjangre. En spennende deltaker i en konkurranse hvor mye handler om å gi av seg selv og nå ut til mange. Circus Mircus deltar i den andre semifinalen av ESC, så vi må vente på en eventuell finaleplass for å kunne få gi de en stemme.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s