Presentasjon: Kroatia

MIA DIMŠIĆ | GUILTY PLEASURE
Skrevet av: Mia Dimšić, Damir Bačić og Vjekoslav Dimter

Deltar i: 1. Semifinale (Tirsdag, 10. mai 2022)

TikTok

Artist Mia Dimšić startet karrieren sin for fullt da hun ble invitert til å være med rockebandet Džentlmeni på turnè i USA og Canada. Etter dette begynte hun selv å skrive egne låter, og fant inspirasjon fra artister som blant annet Norah Jones og Taylor Swift.

I dag er Mia 29 år gammel og har i karrieren som soloartist karret til seg 6 topp-plasseringer på hitlisten i Kroatia, og to på albumlisten. Nå er hun klar for å representere landet i årets ESC, og skal prøve å ta seg videre fra den første semifinalen. Det betyr at vi i Norge har muligheten til å stemme frem Mia i denne semifinalen om vi ønsker det.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s