Presentasjon: Australia

SHELDON RILEY – NOT THE SAME
Skrevet av: Sheldon Riley Hernandez
Deltar i: 2. semifinale (12. mai)

FacebookInstagramTikTok

23 år gamle Sheldon Riley kommer fra Sydney, og er en av Australias «up and coming» artister. Han ble først kjent for australierne i 2016 da han deltok i australske X-factor. Siden da har han også deltatt i The Voice Australia og America’s Got Talent.

Musikken hans beskrives som emosjonell og visuell «mørk pop», og Eurovision bidraget handler om hans opplevelse med å få diagnosen Asperger syndrom som 6 åring og oppveksten som homofil i en sterkt religiøs familie.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s