Presentasjon: Finland

THE RASMUS – JEZEBEL
Skrevet av: Lauri Ylönen, Desmond Child
Deltar i: 2. semifinale (12. mai)

FacebookInstagramTikTok

I år sender Finland ingen ringere enn The Rasmus. Bandet er et av Finlands mest internasjonale suksessfulle band. Bandet ble stiftet i 1994, og de har siden da solgt flere millioner album og fått enda flere streams. Mange husker kanskje låten In The Shadows, som er en av deres største hits fra 2003.

Bandet består av Lauri Ylönen, Eero Heinonen, Aki Hakala og Emilia «Emppu» Suhonen. Lauri og Eero har spilt i bandet siden oppstarten i 1994, Aki siden 1999, mens Emppu er helt fersk medlem da hun ble medlem av bandet tidligere i år.

Låten Jezebel de stiller med på Eurovision scenen er ifølge bandet en låt for sterke og selvstendige kvinner tør å trø opp sin egen sti.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s