Presentasjon: Romania

WRS – Llámame
Skrevet av: Andrei Ursu, Cezar Gună
Deltar i: 2. semifinale (12. mai)

FacebookInstagramTikTok

WRS, eller Andrei-Ionuț Ursu som han egentlig heter, er 29 år og kommer fra Buzau, Romania. Han er i Romania kjent som både danser, sanger og låtskriver. Han har vært danser for flere artister og for TV programmene The Voice Romania og Romania’s Got Talent.

I 2015 var han medlem av boy bandet SHOT før han to år senere flyttet til London for å satse på en solo karriere. I 2020 ga han ut debutlåta Why, og i mars i år ga han ut debut EP-en Mandala, med blant annet Eurovision låta Llámame.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s