Presentasjon: Kypros

ANDROMACHE | ELA
Skrevet av: Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, George Papadopoulos, Robert Uhlmann, Viktor Svensson, Yll Limani
Deltar i: 2. Semifinale (Torsdag, 12. mai)

TikTok

Artist Andromache ble født i Tyskland, inn i en svært så musikalsk familie som både drev med sang og dans. Hun vokste opp i Hellas, og det var der hun til slutt endte opp med å bli kjent da hun deltok i The Voice of Greece, hvilket ga henne platekontrakt.

Hun fikk en stor hit med låta Na Soun Psema og er nå klar for Eurovision i Italia.
Vi i Norge kan ikke stemme på Kypros da de deltar i semifinalen, men kommer de til finalen kan vi gi vår støtte til Kypros i år.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s