Presentasjon: Slovenia

LPS (LAST PIZZA SLICE) | DISKO
Skrevet av: Filip Vidušin, Gašper Hlupič, Mark Semeja, Zala Velenšek, Žiga Žvižej
Deltar i: 1. Semifinale (Tirsdag, 10. mai)

TikTok

Tenåringsbandet LPS (eller Last Pizza Slice, som det egentlig står for) ble dannet i 2018, da guttene møttes i musikklassen på skolen. Til tross for kort fartstid (og en spesiell en i pandemi-tid) har bandet allerede klart å opptre på flere festivaler og konserter i hjemlandet.

Sjangrene har vært varierte, og selv om man med en gang nå tenker disco, så har gutta både soul, funk, blues, jazz og rock i ermet, og ble kjent i Slovenia da de laget sine særegne versjoner av kommersielle poplåter.

Slovenia er med i Norges semifinale, så her kan dere sende en stemme om dere har lyst til å se de komme seg til finalen!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s