Presentasjon: Bulgaria

INTELLIGENT MUSIC PROJECT | INTENTION
Skrevet av: Milen Vrabevski og MD
Deltar i: 1. Semifinale (Tirsdag, 10. mai)

Instagram

Bandet Intelligent Music Project består av en gjeng svært så erfarne musikere som har spilt i og med forskjellige band, og også samarbeidet med musikere som har hatt med virkelig store navn å gjøre, som for eksempel Stevie Wonder og Black Sabbath. Det er ti år siden bandet ga ut sitt debutalbum, og feirer det hele med å delta i årets Eurovision.

Trommeslageren er et kjent fjes i Eurovision-verdenen da han to ganger har representert Bulgaria sammen med sangeren Elitsa. De gjorde seg bemerket begge årene de var med, både med Voda og Samo Shampioni noen år senere.

Bulgaria deltar i den første semifinalen sammen med Norge, hvilket betyr at vi har muligheten til å stemme de videre til finalen om vi vil.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s