Presentasjon: Danmark

REDDI | THE SHOW
Skrevet av: Ihan Haydar, Siggy Savery, Chief 1, Remee Jackman og Julia Fabrin
Deltar i: 1. Semifinale (Tirsdag, 10. mai)

TikTok

Bandet REDDI består av fire jenter med lidenskap for flere typer musikksjangre, noe som sammenfattes i en slags rock-punk greie med mye pop innblandet. Låta handler om å gjøre akkurat som man vil, uansett hvilket kjønn man er.

Trommeslager og låtskriver Ihan var også å se på Eurovision-scenen i 2012, da sammen med artisten Soluna Samay, også den gang for Danmark.

Danmark er i samme semifinale som oss, hvilket betyr at vi kan sende de en stemme eller to hvis vi har lyst til å pushe de videre til finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s