Presentasjon: Italia

MAHMOOD & BLANCO – BRIVIDI

Skrevet av: Alessandro Mahmoud, Michele Zocca & Riccardo Fabbriconi

Direktekvalifisert for finalen

Mahmood – InstagramBlanco – Instagram

Årets vertsland stiller opp med duoen Mahmood og Blanco som synger låten «Brividi». Duoen vant Sanremo-festivalen i februar og takket ja til å representere Italia i Eurovision.

Mahmood (født 12. september 1992) er et kjent fjes for oss Eurovision-fans. I 2019 kom han på andreplass med låten «Soldi», som i tillegg snek seg inn på hitlistene i flere land. Mahmood startet sin karriere da han var med på Italias X Factor i 2012, og året etter ga han ut debutlåten sin. Han har siden gitt ut flere låter både før og etter Eurovision-deltakelsen i 2019.

Blanco (født 10. februar 2003) er en rapper fra Lombardia. Blanco begynte karrieren sin i 2020 da han lastet opp albumet «Quarantine Paranoid» på SoundCloud. Han fikk senere platekontrakt med Universal og Island Record. I september 2021 ga han ut sitt første offisielle album, «Blu celeste» som gikk helt til topps på den italienske topplisten.

Tror du Mahmood & Blanco kan få Italia til å vinne to år på rad? Italia er både som vertsnasjon og medlem av De fem store, direktekvalifisert for finalen 14. mai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s