Presentasjon: San Marino

ACHILLE LAURO – STRIPPER

Skrevet av: Daniele Dezi, Daniele Mungai, Davide Petrella, Federico de Marinis, Francesco Viscovo, Gregorio Calculli, Lauro de Marinis, Marco Lanciotti, Matteo Ciceroni, Mattia Cutolo & Simon Pietro Manzari

Deltar i andre semifinale 12. mai

InstagramTikTok

Lilleputtlandet San Marino satset i år på en nasjonal finale. Etter flere dager med semifinaler bestående av både internasjonale artister og lokale musikere, ble det italienske Achille Lauro som stod igjen som vinner.

Achille Lauro (Lauro De Marinis) ble født 11. juli 1990 i Verona. Lauro ga ut sin første låt i 2012, og har i årene etterpå blitt en kjent artist i Italia. Han har gitt ut flere sanger som har havnet på den italienske topplisten, deriblant albumet «1990» som gikk helt til topps. Lauro har også deltatt i Sanremo, hvor vinneren som regel har takket ja til å representere Italia i Eurovision. Før han ble valgt ut til å representere San Marino, deltok Lauro med låten «Domenica» i årets italienske utvelgelse.

Achille Lauro synger låten «Stripper» i andre semifinale 12. mai. Kan lilleputtlandet gå til finalen for tredje året på rad?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s