I kveld: Finale i Ukrainas Vidbir 2023

Årets deltakere i Vidbir.

Nå starter det hele! Sesongens første nasjonale finale avholdes i et bomberom i Ukraina. Ingenting kan stoppe landet nå. Vidbir skal avholdes uansett hva. Ti bidrag skal i kveld konkurrere om å representere landet sitt, og disse er:

  1. MoiseiI’m Not Alone
  2. OY Sound SystemOy, tuzhu
  3. DEMCHUK Alive
  4. Jerry Heil When God Shut The Door
  5. FIINKADovbush
  6. KRUT Kolyskova
  7. Tember BlancheIa vdoma
  8. Angelina Stronger
  9. 2TONE Kvitka
  10. TVORCHIHeart Of Steel

Det snakkes mye om tidligere deltaker Jerry Heil som forhåndsfavoritt i år, vi får se hvordan det går i kveld. Det er 50/50 jury og publikum som bestemmer til slutt. Jury består av tidligere Eurovision-vinner Jamala, Taras Topolia og Julia Sanina kjent fra The Hardkiss. Programledere for kvelden er Kateryna Pavlenko (kjent fra GO_A som deltok i Eurovision 2020 og 2021) , Zlata Ognevich (deltok i Eurovision 2013) Timur Miroshnychenko (programleder for Eurovision i Ukraina i 2017).

16:00 er allerede startpunktet for kveldens sending. Du kan følge det hele live her i dette YouTube vinduet eller på UA:PBC sin nettside.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s