Albina & Familja Kelmendi skal representere Albania i 2023

Det begynte å nærme seg fire timer med Festivali i Këngës før vi omsider fikk vite hvem som ble valgt ut av folket til å representere Albania i Eurovision 2023. Valget falt på Albina & Familja Kelmendi med låta Duje. De er altså en familie, og det var tydelig emosjonelt da de vant. De vant også en andrepremie for kveldens beste av juryen.
Det ble også delt ut flere andre priser i kveld fra juryen, så det var sånn sett flere vinnere i kveld, og det var Elsa Lila som vant selve FiK 61.

Gratulerer så mye til Albina og familien, vi gleder oss til Eurovision-reisen sammen til neste år!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s