Første semifinale i Spania er over – her er finalistene

Fusa Nocta var en av de fire som gikk videre til finalen.

Det blir en hektisk uke med nasjonale finaler, og Spania er nå i gang med å velge ut hvem som skal stå i deres finale av Benidorm Fest 2023 på lørdag. Ni semifinalister er blitt til fire finalister, og det er disse som er stemt videre av jury og publikum fra i kveld:

  • Agoney – Quiero arder
  • Alice Wonder – Yo quisiera
  • Fusa Nocta – Mi Familia
  • Megara – Arcadia

Andre semifinale vil foregå på samme måte som denne, og avholdes torsdag til samme tidspunkt, 22:50-00:30. Det blir spennende å følge Spania sin vei videre!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s