I kveld: Andre semifinale i Spania – Benidorm Fest 2023

På tirsdag avholdt Spania sin første av to semifinaler for i år, hvor fire av ni bidrag stakk av med finalebillett. Det samme skal skje i kveld. Resultatet bestemmes av 50% jury, 25% folkejury og 25% folkestemmer. Her er de som kjemper om lørdagens fire siste finaleplasser i kveld:

  • Alfred GarcíaDesde que tú estás
  • Blanca PalomaEaea
  • E’Femme Uff!
  • FamousLa Lola
  • José OteroInviernos en Marte
  • KarmentoQuiero y duelo
  • Rakky RipperTracción
  • Siderland Que esclati tot
  • ViccoNochentera

Du kan se det hele live i kveld fra 22:50 på den spanske kanalen La 1, som du finner her. På tirsdag fant vi også ut at selv om showet var planlagt å være ferdig rundt 00:30, så ble klokken veldig mye nærmere 01:00 før de rundet av det hele, så her gjelder det å holde seg våken!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s