I kveld: Finale i Irland

Disse vil du se i kveldens irske show. (Bilde: Collins Photos)

Denne fredag kvelden er det irene som står for tur. Ryan Tubridy står klar med en spesialversjon av showet sitt til å velge ut årets representant for Irland, slik de pleier å gjøre det. De siste årene har Irland mistet litt piffen hva gjelder Eurovision, og de har heller brukt det som en plattform for mindre kjente artister til å få vist seg frem (hvilket jeg må påpeke at også er en fin ting altså), men i år finner vi en skikkelig overraskelse i den irske lineup’en. Tidligere Sex Pistols medlem  John Lydon ( Johnny Rotten) har nemlig med seg låta Hawaii sammen med bandet sitt i årets konkurranse. Det er imidlertid ikke sikkert at kjendis-status har så mye å si når alt kommer til alt, for øyeblikket ligger bandet nemlig nest nederst hos betting-selskapene. Vi ønsker uansett samtlige deltakere lykke til i kveld, og måtte den beste vinne! Her er alle det står imellom:

  • ADGY – Too Good for Your Love
  • Connolly – Midnight Summer Night
  • Wild Youth – We Are One
  • Leila Jane – Wild
  • K Muni & ND – Down in the Rain
  • Public Image Limited – Hawaii

Du kan følge med på The Late Late Show Eurosong 2023 Special i kveld klokken 22:35 på RTÈ One via linken her. Showet er forventet å vare i rundt to timer.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s