Wild Youth skal representere Irland

Bandet Wild Youth stakk til slutt av med seieren i Irland, på hengende håret.

En spennende finale er over i Irland. Det var hele veien svært tett mellom bidragene i avstemningen, som ble avgjort av internasjonal jury, nasjonal jury og publikumsstemmer. Før telefonstemmene kom inn var det to bidrag som hadde 22 poeng, tre hadde 12 og en hadde 4. Til slutt var det bandet Wild Youth som stakk av med seieren med låta We Are One, to poeng foran andreplassen. Slik så det endelige resultatet ut:

  1. Wild Youth – We Are One (34 poeng)
  2. Connolly – Midnight Summer Night (32 poeng)
  3. K Muni & ND – Down in the Rain (20 poeng)
  4. Public Image Limited – Hawaii (18 poeng)
  5. ADGY – Too Good for Your Love (16 poeng)
  6. Leila Jane – Wild (6 poeng)

Irland skal delta i den første semifinalen av Eurovision Song Contest i mai, så her i Norge kan vi stemme på Irland allerede i semien om vi vil. Masse lykke til!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s