I kveld: Melodifestivalen starter i Sverige

Så var det nabolandet sin tur! Melodifestivalen er en stor begivenhet blant mange fans hvert år, så her er det alltid store forhåpninger. Årest første delfinale har syv bidrag, slik vi også har hatt det i Norge i år, og de to med flest stemmer vil gå til finalen, mens tredje og fjerde går til semifinalen i år. I år har nemlig Sverige satt inn en semifinale før finalen istedenfor den tidligere kjente andre sjansen. Det er disse som skal ut i ilden i kveld:

  1. Tone Sekelius Rhythm of My Show
  2. Loulou LaMotteInga sorger
  3. Rejhan Haunted
  4. Elov & BenyRaggen går
  5. Victor CroneDiamonds
  6. Eva Rydberg & Ewa RoosLänge leve livet
  7. Jon Henrik Fjällgren, Arc North feat. Adam WoodsWhere You Are (Sávežan)

Du kan se det live på SVT1 via linken her fra klokken 20:00 i kveld.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s