I kveld: Spania velger sitt bidrag

Det er ikke bare Norge som skal velge i kveld, Spania har nemlig også sin finale denne lørdagen. Åtte bidrag konkurrerer om den ene plassen, den gjeve plassen av å få ta over fra fjorårets populære Chanel. Her er de det står imellom:

  1. KarmentoQuiero y duelo
  2. MegaraArcadia
  3. Alice WonderYo quisiera
  4. Fusa NoctaMi Familia
  5. Agoney Quiero arder
  6. Blanca PalomaEaea
  7. José Otero Inviernos en Marte
  8. Vicco Nochentera

Alt går live inne på denne linken til RTVE klokken 22:00 i kveld, og skal vare til rundt midnatt. Spania er et av de direkte kvalifiserte landene, så den som stikker av med seieren her går rett til finalen av årets Eurovision Song Contest!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s