I kveld: Melodi Grand Prix 2023 finale – last ned stemmeskjema

I kveld er den store kvelden her i Norge. Ni artister konkurrerer om å få representere Norge i selveste Eurovision Song Contest 2023. Vi håper kveldens vinner vil føle kjærlighet og støtte da de trer ut i den store internasjonale Eurovision-verdenen og skal få opptre foran helt vilt mange mennesker. Her er de det kan bli:

  1. JoneEkko inni meg
  2. Eline Thorp Not Meant to Be
  3. Skrellex Love Again
  4. Ulrikke BrandstorpHonestly
  5. Umami TsunamiGeronimo
  6. Atle Pettersen Masterpiece
  7. Swing’itProhibition
  8. Elsie Bay Love You in a Dream
  9. Alessandra Queen of Kings

Som vi har pleid å gjøre rundt Eurovision har vi også laget stemmeskjema til MGP i år, håper virkelig det har falt i smak, og vi ser at mange av dere laster de ned. Det er veldig hyggelig! Her er selve finalens stemmeskjema, laget av vår stemmeskjema-maker Jesper. Filen kan lastes ned både som PDF og i Word-format. Hva enn som er best for deg!

Det hele kan selvfølgelig sees på NRK1 i kveld 19:50 på lineær TV eller via linken her. Vinneren skal representere Norge i den første semifinalen av Eurovision Song Contest i mai. Vi sender masse lykkeønskninger til alle årets deltakere. Håper alle koser seg!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s