Kveldens kvalifiserte fra Melodifestivalen

Ukrainske Maria Sur fikk flest stemmer i kveld.

Den andre delfinalen i Sverige er omme, hvor tre bidrag er slått ut, to er videre til semifinalen og to direkte kvalifiserte til finalen. Første- og andreplass går direkte til finalen, mens tredje- og fjerdeplass får en ny sjanse til å få en finaleplass igjennom semifinalen. Resten av listen er dessverre ute av konkurransen. Litt overraskende i kveld var blant annet at fanfavoritt og kjenning Wiktoria var blant de tre som ikke gikk videre til verken finale eller semifinale. Her er hele listen:

  1. Maria Sur Never Give Up (ukjent poengsum)
  2. Panetoz – On My Way (84 poeng)
  3. Theoz – Mer av dig (78 poeng)
  4. Tennessee Tears – Now I Know (69 poeng)
  5. Wiktoria – All My Life (Where Have You Been) (47 poeng)
  6. Uje Brandelius – Grytan (22 poeng)
  7. Eden – Comfortable (12 poeng)

Neste lørdag er det klart for den tredje delfinalen, hvor blant annet de passe kjente nordmennene Marcus og Martinus skal konkurrere.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s