Sudden Lights vinner Supernova 2023!

Supernova er over for i år, og det var bandet Sudden Lights og låta Aijā som ble stemt frem til å representere Latvia i Eurovision Song Contest 2023 i Liverpool. Dette var også allerede spådd på oddsen de siste dagene. Fanfavoritt Patrisha klarte det nesten, og endte på en andreplass, mens den alltid deltakende Markus Riva klarte det ikke i år heller og endte på fjerdeplass. Her er alle plasseringene i kveld:

  1. Sudden Lights – Aijā
  2. Patrisha – Hush
  3. 24. Avēnija – You Said
  4. Markus Riva – Forever
  5. Avéi – Let Me Go
  6. Raum – Fake Love
  7. Toms Kalderauskis – When It All Falls
  8. Alise Haijima – Tricky
  9. Artūrs Hatti – Love Vibes
  10. Luīze – You to Hold Me

Sudden Lights deltar for Latvia i den første semifinalen av Eurovision, den samme som Norge, så her til lands kan vi stemme frem Latvia til finalen om vi ønsker det. Lykke til Latvia!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s