I kveld: Finale i Litauen

Etter to delfinaler og to semifinaler har 30 låter blitt til 10 låter, og det er endelig klart for den store finalen av Pabandom Iš Naujo, Litauens nasjonale finale! 50 % jurystemmer og 50 % seerstemmer vil bestemme hvilken låt som til slutt vinner finalen og skal representere Litauen i årets Eurovision Song Contest.

Finalen kan sees i kveld kl. 20.00 på LRTs nett-tv eller LRTs YouTube kanal.

Disse artistene og låtene deltar i finalen:

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s