I kveld: Tredje delfinale av Melodifestivalen

Marcus & Martinus under prøvene til Melodifestivalen. Bilde: Alma Bengtsson / SVT.

Vi har kommet til den tredje av totalt fire delfinaler i årets svenske Melodifestivalen. Syv nye artister står klare og skal kjempe om to finaleplasser og to semifinaleplasser. Nytt for i år er nemlig at det er en semifinale hvor alle tredje- og fjerdeplasser skal konkurrere om de siste finaleplassene til sluttt.

Spenningen rundt kveldens delfinale er litt ekstra tilstede for mange nordmenn når selveste Marcus & Martinus skal delta. Mye delte meninger her om at de deltar for Sverige og ikke Norge, men det som er helt klart er at de uansett er soleklare favoritter i kveld. Her er hele startfeltet:

  1. Paul ReyRoyals
  2. CasanovasSå kommer känslorna tillbaka
  3. Melanie WehbeFor the Show
  4. NordmanSläpp alla sorger
  5. Laurell Sober
  6. Ida-LovaLåt hela stan se på
  7. Marcus & Martinus Air

Vil du se på i kveld så starter det hele 20:00 på SVT1 og i SVT Play som du kan se via linken her. Det hele antas å vare i en og en halv time. Du kan også se delfinalen i etterkant på SVT Play, da den vil ligge åpen der frem til mandag.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s