Frankrikes låt er sluppet

Frankrike dropper nasjonal finale i år, og har valgt sin artist internt. For en måneds tid siden ble det offentliggjort at Frankrike skal representeres av artisten La Zarra. I kveld, søndag 19. februar ble låten hennes Évidemment sluppet. Hør låten her nederst i innlegget!

La Zarra er født og oppvokst i Canada, men bor nå i Paris i Frankrike. Hennes musikalske forbilder er blant annet Edith Piaf og Eurovision Song Contest vinner 1988 Celine Dion, og den franske delegasjonen sammenligner henne med både Audrey Hepburn, Marilyn Monroe og Lady Gaga. Så vil tiden vise om låten Évidemment og hennes deltakelse i Eurovision Song Contest vil bli like ikonisk som sine forbilder.

Frankrike er som alltid direkte kvalifisert til finalen 13. mai, men vil kunne stemme på låtene i den første delfinalen 9. mai.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s