Blanka vant i Polen

Polen har tatt sitt valg, og de sender artisten Blanka med låta Solo til Eurovision Song Contest i Liverpool i mai 2023. Det var en tydelig glad artist som mottok beskjeden om at hun var vinneren i kveld, da hun blant annet danket ut fanfavoritt Jann, som endte på andreplass. Det var 50% jury og 50% publikum som bestemte dette utfallet i kveld.

Resultatet vi fikk presentert var kun topp tre, og det så slik ut:

  1. Blanka – Solo
  2. Jann – Gladiator
  3. Dominik Dudek – Be Good

Masse lykke til Blanka! Hun skal først konkurrere i den andre halvdelen av den andre semifinalen av Eurovision Song Contest 2023. Norge er ikke i denne semifinale, så vi må vente på en eventuell finale før vi kan gi en stemme til Blanka og Polen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s