I kveld: Finale i Polen

Denne søndagen er det Polen sin tur til å avholde sin nasjonale finale for å finne sin representant til Eurovision Song Contest 2023. I Polen kjører de et enkelt og greit konsept med kun en finale med ti artister. Her er det 50/50 jury og publikum som skal bestemme hvilket av årets ti bidrag som skal reise til Liverpool med det polske flagget på brystet.

  1. NataszaLift U Up
  2. Kuba SzmajkowskiYou Do Me
  3. AhlenaBooty
  4. Dominik DudekBe Good
  5. Alicja SzemplińskaNew Home
  6. Felivers Never Back Down
  7. Maja HyżyNever Hide
  8. JannGladiator
  9. BlankaSolo
  10. Yan MajewskiChampion

Sendingen sendes fra klokken 17:30 i ettermiddag og vil vare i rundt to timer. Du kan overvære det hele hos kanalen TVP1 igjennom denne linken.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s