I kveld: Første semifinale i Serbia

I kveld starter endelig Serbia sin nasjonale utvelgelse, Pesma za a evroviziju, som skal gå over tre kvelder. To semifinaler og en finale skal avgjøre det hele. 16 bidrag deltar i hver semifinale, hvor 8 av de tar seg til finalen, så de også ender opp med i alt 16 bidrag i finalen. På samme måte som blant annet Polen, så kjører også Serbia med en ordning med 50/50 jury og publikumstemmer for avstemmingen. Her er de første seksten som skal ut i ilden i kveld:

 1. Mattia Zanatta & Angela KassianiNovi svet
 2. Adem MehmedovićOsmeh
 3. NađaMoj prvi ožiljak na duši
 4. Tijana DapčevićMamim
 5. PrincCvet sa Istoka
 6. Filip BalošNovi plan drugi san
 7. Filip ŽmaherČujemo se sutra
 8. Luke BlackSamo mi se spava
 9. Angellina Lanac
 10. Empathy Soul Project Indigo
 11. Stefan Shy Od jastuka do jastuka
 12. Hercenšlus Vremenska zona
 13. Savo Perović Presidente
 14. Igor Stanojević Iza duge
 15. Boris Subotić Nedostupan
 16. Chegi & Braća Bluz BandSvadba ili kavga

Showet begynner i kveld klokken 21:00 og vil vare til rundt 23:30. Serbia velger å kjøre sin sending live på YouTube i kveld, hvilket alltid gjør det litt enklere for oss i utlandet. Du kan dermed se det hele HER i vinduet hos oss i kveld:

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s