Nederlands låt er her!

Mia Nicolai og Dion Cooper med låten Burning Daylight skal representere Nederland i år. Både Mia Nicolai og Dion Cooper er begge artister som har gitt ut egen musikk hver for seg. Nå er de satt sammen av Eurovision vinner Duncan Laurence og låtskriver (og Duncans forlovede) Jordan Garfield for anledningen, og sammen har alle fire skrevet låten Burning Daylight.

Nederland deltar i første semi finale 9. mai.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s