I kveld: Andre semifinale i Serbia

Pesma za a evroviziju har avholdt en av sine to semifinaler i går, og i kveld er det tid for den andre. På samme måte som i går er det seksten semifinalister som skal bli til åtte finalister, og det er 50/50 jury og publikum som bestemmer hvem dette blir. Disse står det mellom i kveld:

 1. HurricaneZumi zimi zami
 2. NadiaDevojka tvog dečka
 3. Filarri Posle mene
 4. ZejnaRumba
 5. FrajleNeka, neka
 6. Igor Vince & Bane LalićZato što volim
 7. EgretAko shvatim kasno
 8. DzipsiiGreh
 9. Eegor Starac dana
 10. Jelena Vlahović Kao grom iz vedra neba
 11. IvonaU noćima
 12. Gift Liberta
 13. Milan BujakovićFenomen
 14. Duo GrandViva la Vida
 15. AnđelaLoše procene
 16. Doris MiloševićTišina

Som i går begynner semifinalen kl 21:00, og hvis det ender som i går så er vi nærmere midnatt før vi får vite hvem som går videre (selv om sendingen er planlagt til 23:30 i utgangspunktet). Du kan følge det hele live via YouTube her:

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s