Kypros har offentliggjort sitt bidrag

Vi har allerede visst om artisten en god stund, men nå er også låta her! Andrew Lambrou skal representere Kypros med låta Break a Broken Heart. Andrew er for mange fans allerede et kjent fjes, når han i fjor deltok i Eurovision: Australia Decides hvor han endte på en syvende plass i finalen. Han bor også i Australia, men kommer fra en gresk-kypriotisk familie, og derfor står han som representant for Kypros i år.

Låta er skrevet av noen kjente navn, nemlig Jimmy “Joker” Thörnfeldt, Jimmy Jansson, Thomas Stengaard og Marcus Winther-John. De to førstnevnte er store svenske navn i låtskriververdenen, spesielt innenfor Melodifestivalen og Eurovision. De to siste har også jobbet med Eurovision, og primært svenske og danske artister. To låter som kan nevnes i sammenhengen med denne gjengen er Only Teardrops og El Diablo, så det sier kanskje litt om hva man kan forvente seg av årets låt fra Kypros.

Kypros skal delta i den andre semifinalen av Eurovision Song Contest i Liverpool i mai. Det betyr at vi ikke får lov til å sende de en stemme før de eventuelt tar seg til finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s