Åtte nye finalister i Serbia

Hurricane
Gruppa Hurricane er et av de kvalifiserte bidragene fra i kveld.

Da var den andre semifinalen av Pesma za a evroviziju 2023 overstått, og vi har åtte nye finalister klare til finalen på lørdag. Finalefeltet er dermed komplett med hele seksten bidrag. Et av disse er gruppa Hurricane, som tidligere har deltatt to ganger i Eurovision (2020 og 2021). Det er allikevel ikke de samme jentene vi ser på scenen, for deres kontrakt er utgått og det er tre nye fjes som nå representerer prosjektet Hurricane.
Her er kveldens vinnere:

  • Duo Grand – Viva la Vida
  • Zejna – Rumba
  • Dzipsii – Greh
  • Hurricane – Zumi zimi zami
  • Gift – Liberta
  • Filarri – Posle mene
  • Nadia – Devojka tvog dečka
  • Frajle – Neka, neka

Finalen avholdes lørdag, 5. mars klokken 21:05, og da får vi vite hvem av de seksten gjenværende bidragene som skal få lov til å representere Serbia i 2023.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s