Israels bidrag er her!

Israel er et av de landene som i år har valgt sitt bidrag internt. Noa Kirel har tidligere blitt utnevnt som årets deltaker for Israel, men det er først nå i kveld at vi har fått høre låta. Låta ble servert til folket i Israel på TV, etter en dokumentar om artisten selv ble vist. Unicorn er skrevet av Doron Medalie, May Sfadia, Yinon Yahel og artisten selv, Noa Kirel.

Israel deltar i den første semifinalen av Eurovision Song Contest i mai, sammen med Norge. Det betyr at vi nordmenn kan være med å stemme frem Noa Kirel til finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s