Østerrikes låt er ute!

I slutten av januar i år ble det offentliggjort at Teya og Salena skal representere Østerrike i år, og nå er også låten deres ute; Who The Hell Is Edgar?

Teya og Salena møttes under et talent show sendt på østerriksk TV i 2021, og ble gode venner. Teya har siden barndommen drevet med sang, musikaler og spilt saksofon i jazz orkester. Hun har deltatt på flere Eurovision-låtskriver camper i både Belgia, Sveits og Sverige. Hun har også tidligere forsøkt å bli både Østerrike og Serbias Eurovision Song Contest representant.
Salena har også drevet med sang og musikk siden barndommen og opptrådt både som soloartist og i band. I 2017 kom hun langt i Østerrikes The Voice. Hun har også tidligere prøvd å bli Østerrikes representant til Eurovision, men lykkes først i år.

Østerrike deltar i andre semi finale 11. mai.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s