Sveits sitt bidrag er ute!

Sveits har i år valgt Remo Forrer som sin representant til årets Eurovision Song Contest. Han ble vinneren av den sveitsiske kringkasterens interne utvelgelse hvor en fagjury bestående av 20 medlemmer og et seer panel bestående av 100 medlemmer stemte fram sin favoritt.

Remo Forrer vant i 2020 den sveitsiske utgaven av The Voice. Han sier til Eurovision.tv at å få delta i Eurovision Song Contest er en stor drøm for han, og at det er ingenting større for han som artist enn å delta i Eurovision Song Contest.

Sveits deltar i første semi finale 9. mai.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s