Luke Black skal representere Serbia!

32 bidrag er gjennomgått denne uka, og nå har Serbia valgt ut den de likte best. Det endte opp med å bli Luke Black med låta Samo mi se spava. Han vant med 20 poeng totalt over en delt andreplass mellom Princ og Nađa på 18 poeng hver.

Gratulerer så mye til Luke Black og hummeren hans! Vi håper på å få se mer til den i Liverpool. Serbia deltar i den første semifinalen av Eurovision, hvilket betyr at vi i Norge kan være med og stemme frem Luke og hummer til finalen om vi ønsker!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s