Presentasjon: Slovenia

JOKEROUT | CARPE DIEM
Skrevet av: Bojan Cjetićanin, Jan Peteh, Jure Maček, Kris Guštin og Nace Jordan.

Instagram Tiktok

Joker Out er et indie rock band fra Ljublijana. Gruppa består av Bojan Cvjetićanin, Jure Maček, Kris Guštin, Jan Peteh og Nace Jordan. 

Bandet ble dannet i 2016 etter at gruppa Apokalipsa (som flere av bandets medlemmer var med i) splittet opp. De møtte Kris og Jan som overbeviste dem å lage en gruppe sammen. De har deltatt på flere festivaler og sluppet flere låter. I 2021 kom gruppas første album «Umazane misil». Samme år ble de også tildelt prisen for Årets artister av den nasjonale kringkasteren RTVSLO. De ble nominert til samme pris året etter. 

Til en forandring valgte Slovenia sitt bidrag internt i år. 8. desember ble det klart at valget hadde falt på Joker Out. 4. februar ble låta «Carpe Diem offentliggjort». Slovenia deltar i den første semifinalen, hvor de møter Alessandra fra Norge og Andrew fra Kypros, for å nevne noen. 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s