Presentasjon: Nederland

MIA NICOLAI & DION COOPER | BURNING DAYLIGHT
Skrevet av: Duncan Laurence, Jordan Garfield, Mia Nicolai, Dion Cooper og Loek van der Grinten.

Instagram MiaInstagram Dion | Tiktok Mia | Tiktok Dion

Nederland har i som vanlig valgt ut sin representant internt i kringkasteren. I år falt valget på sangerne Mia Nicolai og Dion Cooper. Låta «Burning Daylight» er blant annet skrevet av tidligere eurovision-vinner for Nederland, nemlig Duncan Laurence. 

Mia, eller Michaja som hun egentlig heter, er 27 år og kommer fra Amsterdam. I tillegg til sanger er hun også skuespiller. Hun startet sin musikk-karriere i 2018 og har sluppet låter som «Set Me Free», «Mutual Needs» og «People Pleaser». I fjor flyttet hun til Los Angeles. 

Dion er 29 år og kommer fra Wassenaar i Nederland. Hans far var trommis i et funk-band og introduserte sønnen sin til musikk. Interessen for musikk gjorde at
han senere begynte å spille gitar og senere skrive sin egne sanger. 

Nederland skal delta i den første semifinalen i Liverpool.  Der møter de blant annet Käärijä fra Finland og Vesna fra Tsjekkia.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s