Presentasjon: Kypros

ANDREW LAMBROU | BREAK A BROKEN HEART
Skrevet av: Jimmy Jansson, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Marcus Winther-John og Thomas Stengaard.

Instagram | Tiktok

Andrew Lambrou er 24 år og er en kypriotisk-australier som kommer fra Sydney. Han ble smått oppdaget da han publiserte cover-låter på youtube. Blant annet «My Immortal» av Evanescence. I 2015 deltok han i den syvende utgaven av X Factor Australia, hvor han dessverre måtte reise hjem før live-showene. 

I 2021 ble fikk han kontrakt med City Pop Records og hans egne låter kom en etter en. Blant annet låtene «Lemonade» og «Confidence». I fjor prøvde han igjen lykken på TV, men denne gang i den nasjonale eurovision-utvelgelsen i Australia med låta «Electrify». Den fikk en 7. plass i finalen. 17. oktober ble det klart at den kypriotiske kringkasteren internt hadde valgt ut nettopp Andrew til å representere dem i Liverpool i år. 2. mars kom låta «Break a Broken Heart».  

Kypros deltar i den andre semifinalen som nummer 6. Rett etter Gustaph fra Belgia og før Diljá fra Island. 

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s