Presentasjon: Island

DILJÁ| POWER
Skrevet av: Diljá Pétursdóttir og Pálmi Ragnar Ásgeirsson.

Instagram Tiktok

Diljá Pétursdóttir er 21 år gammel og kommer fra Kópavogur på Island. Hun ble kjent for det islandske folk da hun deltok i Ísland got talent i 2015. 5 år senere flyttet hun til København for å studere. Ved siden av studiene i fysioterapi tok hun sangtimer. 

Januar 2023 ble hun annonsert som en av 10 deltakere til Söngvakeppnin (den islandske nasjonale finalen). Der fikk vi for første gang høre låta «Lifansi inni í mér». Denne gikk rett til finalen – hvor vi fikk høre den engelske versjonen av låta. Nemlig «Power». Alle låtene i de islandske semifinalene må nemlig være på islandsk. I den islandske superfinalen fikk hun totalt 164 003 stemmer. 68 000 flere stemmer enn andreplassen Langi Seli og Skuggamir.  

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s