Presentasjon: Danmark

REILEY| BREAKING MY HEART
Skrevet av: Bård Mathias Bonsaksen, Hilda Stenmalm, Rani Petersen og Sivert Hjeltnes Hagtvet.

Instagram Tiktok

Reiley, eller Rani Petersen som han egentlig heter, er en 25 år gammel musiker of influenser fra Færøyene. Han ble annonsert som deltaker til den danske finalen i melodi grand prix 2023, men var nær en diskvalifisering. Dette fordi han hadde fremført låta på en festival i Sør-Korea i fjor. Det ble likevel bestemt at han fikk delta i finalen – som han vant! 


Låta «Breaking my heart» er i følge Reiley skrevet under et giftig romantisk forhold som han var i. Han sa i et intervju at personen ikke var god for ham, men fortsatte å komme tilbake uansett. Denne låta valgte han å sende til den danske MGP-finalen. Noe som tydeligvis falt i god jord hos danskene, som sendte han til topps med totalt 43 % av stemmene i superfinalen, hvor han konkurrerte mot Micky Skeel og Nicklas Sonne.

Låta «Breaking my heart» er i følge Reiley skrevet under et giftig romantisk forhold som han var i. Han sa i et intervju at personen ikke var god for ham, men fortsatte å komme tilbake uansett. Denne låta valgte han å sende til den danske MGP-finalen. Noe som tydeligvis falt i god jord hos danskene, som sendte han til topps med totalt 43 % av stemmene i superfinalen, hvor han konkurrerte mot Micky Skeel og Nicklas Sonne.

Danmark blir å se i andre semifinale den 11. mai. Der møter de blant annet Victor Vermicos fra Hellas og Teya & Salena fra Østerrike.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s