Presentasjon: Armenia

Bilde: AMPTV/Robert Koloyan

BRUNETTE | FUTURE LOVER

Skrevet av: Brunette

Deltar i: Semfinale 2

Instagram | TikTok

Brunette, eller Elen Yeremyan som hun egentlig heter, har drevet med sang siden hun var fire år, og ga som 18 åring ut sin første single. I tillegg til å være soloartist er hun også medlem av jentegruppa En Aghjiknery (ThoseGirlz) og livebandet Project12 som holder til i Brunettes hjemby Jerevan.

Brunette er en av de få soloartistene i år som har skrevet både tekst og melodi til Eurovision låten sin selv, og er den eneste kvinnelige soloartisten som har skrevet hele låten selv. Flere av låtene Brunette har gått virale på YouTube og gitt henne flere millioner views. Armenia fikk en stor hit med låten SNAP i fjor, om Future Lover vil få like stor suksess vil tiden vise. Brunette er andre artist ut i andre semifinale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s