Presentasjon: Finland

Bilde: Nelli Kenttä / Yle

KÄÄRIJÄ | CHA CHA CHA

Skrevet av: Aleksi Nurmi, Jere Pöyhönen og Johannes Naukkarinen

Deltar i: Semifinale 1

Instagram | TikTok

Jere Pöyhönen, best kjent som Käärijä, er 29 år og kommer fra Vantaa, like utenfor Helsingfors. Käärijä er en energisk artist som eksperimenterer med ulike sjangre, noe vi også kan høre i Eurovision låten hans Cha Cha Cha. Käärijä har produsert musikk siden 2014, og siden 2016 har han gitt ut flere singler. I 2020 ga han ut sitt debutalbum Fantastista.

Finland deltar i første semifinale, og får æren av å være siste låt ut som nr. 15 i semifinalen. Med Norge som åpner showet og Finland som avslutter, legger det an til å bli en sterk nordisk start og slutt på den første semifinalen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s